masterchef Angélique Schmeinck ontwikkelde een culinaire smaakmindmap van de lupineboon

Masterchef Angélique Schmeinck

De lupineboon heeft een fantastische bite!. Voeg als basis zeezout en limoen- of citroensap toe en maak een keus uit jouw smaakvrienden om jouw unieke salade of warme maaltijd te bereiden.

Angélique ontwikkelde voor Lekker Lupine 2 smaakmindmaps, zodat je in één oogopslag kan zien wat lekker is in combinatie met de lupineboon in koude en warme gerechten. Je vindt deze op de kennisbank op deze site via deze link en kijk de online inspiratie bijeenkomst terug georganiseerd door SFYN Wageningen en Lekker Lupine waar Angélique de smaakmindmaps toelicht.

Previous
Previous

Jan Willem Bloem van de Waldhoorn in Otterlo met Marieke Laméris van Lekker Lupine

Next
Next

Lies Boelrijk Universiteitsfonds Wageningen en Femke Meulman, masterstudent WUR