Experttafel Trends in Future Food - Online
Stadslandbouw, vertical farming, food-as-a-service, vleesvervangers: slechts enkele trends in de food industry. Op woensdag 28 april nemen ondernemers uit regio Foodvalley en Noord-Veluwe je mee in hun ontwikkeling van innovatieve ingrediënten en producten. Tijdens een interactief programma leer je meer over gastronomisch genieten met plantaardige gerechten, lupine voor menselijke consumptie, zoutvrij brood door inzet van algen van Algae Holland en de NederBanaan. Daarnaast is ook Kees Pieters van de provincie Gelderland tafelgast. Ook de overheid zet volop in op de eiwittransitie.
Deze Experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio.
Terugkijken? Dat kan via deze link (vanaf min. 28 Lekker Lupine en Provincie Gelderland)