Lupinebonen in warme gerechten

Ken je SVH masterchef Angélique Schmeinck? Inmiddels kookt ze de sterren van de hemel in haar Culiair Luchtballon restaurant. Skydining op niveau! Echt heel bijzonder!

Kijk maar eens op haar websites Culiair & Schmeinck over al culinaire galerie in Velp, haar kookboeken en ander creatief werk.

We zijn dan ook ook super blij dat Angélique voor ons in 2022 2 culinaire mindmaps maakte over lupine. Om de geïnteresseerde kok te inspireren om onze lupineboon te leren gebruiken.
Het resultaat was een inspiratie kaart met koude gerechten. En een inspiratie kaart voor warme gerechten.

Nu de winter er aan komt delen we natuurlijk die laatste nog een keer! U ziet, volop mogelijkheden met ons ‘gouden’ boontje. Heel benieuwd wat u gaat maken!

Culinaire Mindmap voor Lekker Lupine door Angélique Schmeinck

Next
Next

Lupineballetjes met geroosterde parelgort en pistache nootjes