Smeuïge Chocoladetaart met Lupinebonen

Lupinebonen zijn zeer geschikt om te gebruiken bij het maken van taarten. Dit omdat ze een beetje een nootachtige smaak hebben wat het een perfecte combinatie maakt met chocoladetaart. Deze taart van chocolade, lupinebonen en mandarijn is een topper!

Benodigdheden:

  • Taartvorm circa 19cm

  • Blender

Tijd: Bereiding: circa 60 min.

Ingrediënten:

Dit recept is voor 8 stuks.

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Bedek de taartvorm met bakpapier en vet de randen in met kokosolie.

  3. Doe de 5 eieren in de keukenblender en meng op hoge snelheid.

  4. Voeg vervolgens alle andere ingrediënten toe en mix rustig tot een glad mengsel.

  5. Vul de taartvorm met de mix.

  6. Zet de taart voor 45 min in de oven. Check met een prikkertje of de taart goed is en laat vervolgens afkoelen voor een heerlijk luchtige taart.

bron: Smaakt

Chocoladetaart-lupinebonen.png
Previous
Previous

Lupine Smoothie

Next
Next

Chili sin carne met lupinebonen