Beans & Bowls van Vitam

Ingrediënten

150 gram van verschillende bonen naar keuze

150 gram van verschillende groente naar keuze

4 eetlepels zilveruitjes

1 punt paprika

wat ingelegde uitjes

cressen

Voor de dressing: Koolzaadolie, appelazijn, mierikswortel creme, peper en een theelepel miso.

Bereidingswijze

Snijd jouw gekozen groenten. Verwarm ondertussen de oven op een hoge temperatuur (200 graden).

Mix jouw gekozen bonen met de gesneden groente en de zilveruitjes. Doe ondertussen de punt paprika hoog in de oven om deze te roosteren voor 15 tot 20 minuten.

Mix de ingrediënten voor de dressing en voeg deze toe aan de bonen en groente mix.

Serveer de salade in verschillende kommen, top deze af met de ingelegde uitjes, wat cressen en de geroosterde punt paprika.

Eet smakelijk!

Lupine van Nederlandse bodem, klaar voor de markt!

Mede mogelijk gemaakt door het ministerie van LNV en de EU. Europees Fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.



Previous
Previous

Lupine spread van het Nederlands Openluchtmuseum

Next
Next

Meringue met lupine