Kennisbank
Lekker Lupine bindt en verbindt. Dit doen we onder andere door het delen van wetenschappelijke en toegepaste kennis en volop inspiratie. We vullen dit onderdeel blijvend aan. Heb jij ook input? Voel je welkom en mail ons.
In onze kennisbank vind je informatie over:
Selected as Smart Foodinnovator
Video: Lovely Lupin! Proteintransition From farm 2 fork Think East Netherlands selected us as 1 of the foodinnovators!
Restaurantactie in Trouw
Dagblad Trouw sprak met teler André Jurrius, chef Lars van Huenen en restaurant gasten familie Kleinhesslink in Wageningen. 10 horeca zaken zetten als experiment Lupine op de menukaart tijdens week van de duurzaamheid en Dutch Food Week.
Vul je enquête opgesteld door WUR studenten in?
We zijn volop in ontwikkeling en verzamelen ook veel kennis. Een team van WUR studenten voert nu onderzoek uit onder hoe consumenten naar Lupine kijken. Help je mee en vul je deze korte vragenlijst in? Dank dank!